Skuggi

16 år och valack. 138 cm hög. 5-gångare

Han är en riktig liten godisgris, hoppas alltid på något gott i fickan. Hans plats vid uteritt är ofta nummer 2. Skuggi jobbar med ridterapi, mindfulness, guidade turer, barnpromenader och RNP.

Milla

11 år och sto. Ca 138 cm hög. 5-gångare.

Nyast i gänget! Milla går gärna först och öronen är alltid framåt! Jätteskön att rida barbacka på. Milla jobbar med guidade turer, ridterapi, RNP och barnpromenader.

Gandur

18 år och vallack, 138 cm hög. 4-gångare.

Gandur har bara ett öga, han fick en nervskada för 6 år sedan i sitt vänstra öga. Han har full koll på läget. Då han jobbat många år som turhäst så gillar han att vara en i ledet. Får man till tölten så tickar han på som en klocka. Gandur jobbar med ridterapi, guidade turer, barnpromenader och RNP.

Lydia

16 år och sto. ca 136 cm. 4 gångare.

Lydia är en cool dam som ser mycket äldre ut än vad hon är med sin spännande färg. Lydia jobbar som guidehäst i första hand, ridterapi, RNP och barnpromenader.

Svartur

15 år och vallack. 132 cm hög 4-gångare.

Mannen med den längsta pannluggen och manen! Liten men tuff! Han bestämmer över alla när det gäller mat! I all hantering och ridning så är han världens goaste gentleman. Han lyfter hovarna åt dig när du ska kratsa osv. Svartur jobbar med guidade turer, RNP och barnaktiviteter.

Kajsa

28 år(!) och sto, Ca 132cm hög. 2-gångare.

Kajsa är vår sköna tant! Hon tycker skritt och trav räcker alldeles utmärkt. Hon jobbar bara med barnpromenader, RNP för barn och ridterapi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0