Nu finns möjligheten att rida med eller utan guide och övernatta på gården!

Vi rider på våra goa islandshästar i ett tempo som passar er. Dessa färdiga paket passar inte nybörjare. Är du nybörjare och ändå vill komma ut i naturen på hästryggen så kontakta oss och vi skräddarsyr en upplevelse för dig/er.

Specialpaket ”Midsommar”

Vi rider ut lite senare på kvällen, förra året fick vi se hararna leka över fälten och ett rådjur som stod 8m från oss och bara tittade. Ni övernattar i vår lägenhet och på morgonen kan ni välja till en tur till sjön där vi äter frukost.

Ridning ca 1,5 tim + (2 tim), övernattning och ev frukost ingår.

Pris per person vid 2 personer: Kvällstur och övernattning 1350 kr Ink. frukosttur 2350 kr. Tillval: Städning och sängkläder 370 kr var, extra natt 400 kr.

En övernattning med guide

Efter incheckning så är det bara att hoppa i ridkläderna så väljer vi hästar och ger oss av på en härlig tur, ca 1 tim 45 min i sadeln. Efter en god natts sömn så tar vi en 2 timmars tur med fika efter er frukost.

Ni fixar själva kvällsmat och frukost i lägenhetens kök.

Pris per person vid 2 personer: 2350 kr. Tillval: Städning och sängkläder 370 kr var, extra natt 400 kr.

Pris för 1 person 3850 kr. Tillval: Städning och sängkläder 620 kr, extra natt 400 kr.

Två övernattningar med guide

Vi börjar första eftermiddag/kvällen med en tur på ca 1 tim 45 min i sadeln. Nästa dag följer det med lunch i sadelväskorna och vi är iväg runt 2,5-3 timmar. På kvällen tar vi en tur (barbackaish om vi vill) till sjön för ett kvällsdopp. Sista dagen avslutar vi med en 2 timmars tur ink fikapaus..

Ni ordnar själva med kvällsmat och frukost i lägenhetens kök eller så finns det flera trevliga matställen runt Veddige, Åsa och Varberg om ni vill lämna skogen.

Denna upplägg görs endast vid två personer.

Pris per person vid 2 personer: 4500 kr. Tillval: Städning och sängkläder 370 kr var, extra natt 400 kr.

Övernatta och rida själv

Detta är lite ridlägerkänsla! Vi rider ut första turen tillsammans så vi ser att du och hästen blir ett fint team ihop. Följande turer gör ni själva med samma häst utifrån skriftliga vägbeskrivningar.

Ni sätter själva ihop er vistelse här. Ni kanske vill rida två gånger per dag eller kanske vandra ett pass eller åka ut på lite sightseeing.

Pris per person vid två personer: Övernattning 450 kr första natten, 400 kr följande nätter. Första ridturen ca 1,5 tim med guide 900 kr. Ritt på egen hand 450 kr per tillfälle.

Kontakta oss för bokning. Uppge önskade datum samt namn och adress. Vi återkommer med svar inom ett dygn! När bokningen är gjord får ni mer info om boendet och vad som finns i lägenheten.