Skulle du vilja ha en egen häst och tiden räcker inte till?

Nu finns det några platser till i gruppen då vi nu har 4 ridhästar som passar de flesta!

Vi ger dig möjligheten att rida när det passar dig och ditt liv, om det så är en gång i månaden eller två gånger i veckan. Du har inga förpliktelser till varken antal gånger eller en massa stalltjänst.

Vi börjar med en provridning där vi ser vilken häst som passar dig och att du kan sadla o tränsa självständigt. När allt känns bra så får du tillgång till hästarnas onlinekalender och kan boka själv framöver.

Detta passar dig som vill rida ut i skogen och bara vara du och hästen. Det är något för dig som vill kunna rida självständigt med ditt ridkunniga barn. Eller vår specialitet, barn och ungdomar med olika diagnoser som kanske inte klarar av den traditionella ridskolemiljön och där föräldern kan hjälpa till med grunderna. Några som är med gör stunden med hästen till en familjeutflykt, de packar med fika och låter barnen rida medans föräldrarna leder.

Priser: Första gången tillsammans med Jen, ridtur 650 kr

Sedan är det 300 kr per tillfälle och häst.Helt fantastisk känsla att vara ute och rida! Bra vägbeskrivning, inga problem att hitta 🙂 /Emma