Dessa aktiviteter kan bokas i sommar, 3 juli- 31 juli.

Vill ditt barn mysa, borsta och rida ut i skogen?

När inte ponnyridningen på olika event är nog kan detta vara något för er. Under er vistelse här borstar vi och myser lite med hästen och sedan går vi ut en 35 minuters promenad i skogen. Allt som allt en timmes hästumgänge!

Detta passar barn från 4 år utan en övre gräns. Även föräldrar och mor/farföräldrar är välkomna att boka och rida med sina barn/barnbarn!

Pris: Det kostar 350 kr för häst och ledare.

Finns det syskon eller kompisar som vill följa med så vill vi att ni hjälper till att leda den ena hästen. Ni får naturligtvis instruktioner och stöttning av guiden!

I priset ingår häst, (ledare), lån av hjälm, försäkring och moms.

Avbokning tidigare än 24 timmar före bokad tid är fritt, närmare än 24 så gäller full betalning.

Vår populära barnpromenad med fika

Nytt för i år är att vår fika kommer från våra grannar på Regner Garden. Det blir äppelmust och äppelboll. Meddela ev allergier så hittar vi något annat.

Vi har en längre runda i skogen där vi även stannar och fikar, en liten paus sitter fint när vi är halvvägs.

Hästen står klar när ni kommer så vi ger oss av så fort hjälmen är på plats. När vi kommer tillbaka till stallet så borstar och myser vi lite, ger hästen lite mat och släpper sedan ut den i hagen.

Detta tar ca 1,5 timme med lite hästmys efteråt.

Alternativ 1: Barnet rider och föräldern går med. Meddela vid bokning om du har kunskap att leda hästen eller ej.

Alternativ 2: Barnet och föräldern har lite ridvana och kan rida själva. Då rider även guiden (Skulle det vara svårt att rida själv så tar guiden er som handhäst.)

Pris: 475kr per ekipage oavsett alternativ. Det är fika för ryttaren och en vuxen. Vill fler gå med och fika så är det 50kr pp.

Avbokning tidigare än 24 timmar före bokad tid är fritt, närmare än 24 så gäller full betalning.