Äntligen sommar igen! I år är vi laddade för uteritter med fart och mysiga skritturer.

Naturligtvis är våra populära fikaturer kvar!

Nu börjar sommaren på Stenlid närma sig ett avslut. Det finns några möjligheter kvar till aktiviteter så välj i listan nedanför.

From 14 augusti startar vår ordinarie verksamhet och vi kan göra turer på kvällar och lördags eftermiddagar.

Ridlägerdag för ungdomar.  Vi träffas i stallet och väljer hästar kl. 9. Vi rider en tur på förmiddagen. Efter både vi och hästarna ätit lunch så rider vi till sjön för att bada och fika. Avslutning ca kl. 16. Frukt och fika ingår. 1 600kr. 3 platser

Heldag med häst för vuxna. Lite som en ridlägerdag för vuxna! På fm väljer vi hästar och rider ut. Lunchen tar vi hos Kullagårdens glutenfria bageri eller Gårdsbageriet i Idala. På eftermiddagen rider vi sedan till sjön för lite fika och möjlighet att ta ett dopp i Stora Hornsjön. Fika och lunch ingår. 1 950kr. 3 platser.

Ridning och övernattning Detta är för två personer. Ni väljer själva hur mycket ridning ni vill ha. Kanske en kvällstur när ni anländer och en förmiddagstur för att sedan på eftermiddagen vandra eller paddla kanot. Eller varför inte en tur till. Ni behöver inte vara så ridvana för att kunna göra detta, turerna anpassas efter er! Pris efter val. 2 personer.

Övernattning och mycket häst! Även denna är för två personer men här behöver ni ha lite ridvana för att få ut det mesta av helgen! Vi börjar med tur på eftermiddagen/kvällen för att lära känna din häst. På lördagen rider vi till Gårdsbageriet i Idala och äter lunch. Sista dagen gör vi en tur där vi fikar utmed vägen. För 11 timmar med häst, en fika och en lunch samt två övernattningar kostar det 4 900 per person.

Info om övriga guidade turer, mindfulness och fikapromenad hittar ni på egna sidor under Häst eller Hälsa.

För alla aktiviteter gäller avbokning närmare än 48 timmar kräver läkarintyg annars faktureras hela summan.

Hjälm och ev regnrockar finns att låna.

Vi är flexibla så hör gärna av dig om du vill göra något annat eller är en full grupp som vill komma, då löser vi det!