Vill du rida och sedan njuta av fika eller mat lagad över öppen eld?

Här har vi satt ihop två längre turer som vi erbjuder på fasta datum. Detta är de enda turerna vi har där du rider med nya bekantskaper.

Båda turer börjar och slutar i hästhagen. Här är du med och gör iordning din egna häst för att kunna skapa en relation innan vi ger oss av. Dessa turer kräver god ridvana, dock är inte vana av islandshäst nödvändigt. Vi går igenom hjälperna för tölt och gör du rätt så gör hästen rätt. Annars är traven helt ok!

Ridtur med fika

Denna turen så rider vi nästan två timmar och avslutar med krabbelurer och kaffe/te/choklad lagat över öppen eld. Vi fikar precis jämte hästhagen! Totalt 3,5 timme. Pris 1100kr. Minst 2 max 3 ekipage.

Datum: 5 april och 4 juli

Ridtur med lunch

Här är vi ute i ca 2 timmar och 45 min. För att ge både hästar och ryttare lite extra energi så tar vi en frukt och drickapaus utmed rundan. När vi kommer tillbaka så lagar Micke en snäll Chili över öppen eld, den serveras med bröd och gårdens goda vatten till. Kaffe och kaka efteråt. Totalt 4,5 timme. Pris 1600kr. Minst 2 max 3 ekipage.

Datum: 13 maj och 18 juli.

~~~

I priset ingår moms, försäkring och lån av hjälm. Vid regn finns långa regnkappor att låna. Vi har alltid gårdens reflexvästar på oss under turen. Detta för att hjälpa våra medtrafikanter att se oss på håll.

Avbokning tidigare än 24 timmar före bokad tid är fritt, närmare än 24 så gäller full betalning.