Välkomna på en eftermiddag mitt i augusti, där vi får stanna upp för att få lugn och ro, komma i kontakt med oss själva och fylla på med ny energi innan hösten drar igång.

Vi kommer att ta oss på en 4 kilometer lång vandring i de vackra bok- och granskogarna med och på hästarna. Halva gruppen går och halva sitter i barbackasadel, och så byter vi efter halva sträckan. Vi gör stopp för yoga och mindfulnessövningar utmed vägen.

På gården äter vi sedan fika, lagad över öppen eld och avslutar med en guidad meditation på mossan i den vackra granskogen. Stora delar av vår tid tillsammans kommer att vara i tystnad för att få reflektera i lugn och ro över det som kommer till oss.

Ingen tidigare erfarenhet av varken yoga eller hästar behövs. Hästarna är trygga och lugna och yogan är lättillgänglig och går att anpassa så att alla kan vara med. Elina Sundström är vår instruktör denna eftermiddag, hon är till vardags yogalärare och hälsoutvecklare.

Max 8 deltagare.

Datum:

Lördagen den 13 augusti, kl 13-18

Pris: Early bird-pris: 850 kr fram till 1 juli, därefter 950kr.

Du kan betala på plats med kontanter, swish eller epassi.

Du kan anmäla dig fram till 4 dagar innan tillfället. Avbokning kan ske fritt fram till 48 tim innan vi träffas. Efter det så swishas/faktureras full betalning. Skulle vi se att vädret kommer att bli regnigt så ställer vi in. Det ska vara mysigt att vara i naturen!

Meddela ev. fikaallergier vid bokning.