Under påsklovet gör vi följande aktiviteter:

FIKATUR!

Vi går runt kvarteret och hos oss på landet blir det en ca 5 kilometers promenad. Halvvägs stannar vi och fikar, festis och bulle. Väl tillbaka borstar och myser vi med hästarna innan de får komma ut i hagen.

För barn och vuxna från 4 år.

Pris 475kr / ekipage och då ingår även fika för en vuxen. Vi gör hela aktiviteten utomhus och därmed kan det bli fler sällskap samtidigt. Minst två ekipage för att turen ska genomföras.

Max 4 ekipage. Hjälmar finns att låna.

V 15 onsdag kl 10 (2 platser kvar) lördag kl 10

GUIDAD TUR

För dig som behärskar 3 gångarter. Vi hämtar hästarna i hagen och gör iordning dom tillsammans. Sedan rider vi ut en härlig runda i 75 min. Väl tillbaka släpper vi ut hästarna i hagen och kan se när de njutningsfulllt rullar sig. Vi träffas totalt under 2 timmar.

850kr per ekipage

Max 3 platser. Hjälmar finns att låna.

v 15 torsdag kl 14 lördag kl 14

Torsdag kl 10 så gör vi en tur med fart och minst 3 gångarter för ungdomar mellan 10 och 15 år! (2 platser kvar)

LUGN TUR

En tur för dig som kanske är lite osäker eller bara vill ut och mysa på hästen. Här finns även möjlighet att rida barbackaish! Vi hämtar hästarna i hagen och gör iordning dom tillsammans. Sedan skrittar vi ut en härlig runda i ca 60 min. Väl tillbaka släpper vi ut hästarna i hagen och kan förhoppningsvis se när de rullar sig. Vi träffas totalt under 1 timme och 45min.

750kr per ekipage

Max 3 platser. Hjälmar finns att låna.

Barn med ridande vuxen får följa med från 9 års ålder.

v 15 torsdag 17.30 lördag kl 14